Verlovingsringen

Verlovingsringen Online Shop - Welkom


Home - Over Ons - Werkwijze - Bezichtiging - Contact - Route - Links - Voorwaarden


verlovingsring verlovingsringenOver Verlovingsringen-online.com:

Deze online shop www.verlovingsringen-online.com maakt al sinds 2003 onderdeel uit van de grootste online juwelier van Nederland, namelijk www.gouden-sieraden.com. Middels deze specifieke webshop voor verlovingsringen willen wij ons gaan specialiseren in het leveren van topkwaliteit verlovingsringen om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De verlovingsringen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar binnen 1 tot 3 werkdagen. Als fabrikant van gouden sieraden bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een grote collectie van maatwerk verlovingsringen. De verlovingsringen worden dan op maat voor u gemaakt. De ringmaat, karaatgehalte en de grootte van de edelstenen kunnen dan naar wens worden gekozen. De levertijd van maatwerk verlovingsringen bedraagt ca. 6 weken.

Wij leveren verlovingsringen bezet met zirkonia's, briljanten of andere edelstenen. Onze collectie is te zien in onze online webshop. Met vragen hieromtrent kunt u terecht bij onze medewerkers, Certified Diamond Graders. Wij kunnen u adviseren in uw keuze uit de verschillende edelstenen. Via deze Contact - formulier kunt u contact met ons opnemen. U kan ook bellen met: 0165 - 39 69 69

* * *